Skip to main content

Weet altijd wie waarvoor verantwoordelijk is

Weet jij wat het beleid is wanneer de laptop van een medewerker wordt gestolen? Welke acties worden door wie uitgezet wanneer jullie organisatie gehackt wordt? En wie er verantwoordelijk is in het geval van een datalek

De kans is groot dat je dit nog niet hebt vastgelegd. Waarschijnlijk ga je er zelfs vanuit dat jouw IT-partner hiervoor verantwoordelijk is en alles op orde heeft. Helaas is niets minder waar. 

Alles goed vastgelegd met CyberDesk
Met CyberDesk creëer je eenvoudig een IT-organisatiebeleid. Een dynamische omgeving die wij al voor 90% gevuld hebben met alle standaardprocedures rondom bijvoorbeeld zo’n gestolen laptop. Zo heb je met minimale aanpassingen en maatwerk alles goed op orde hebt. 

Zo heb je nooit meer onduidelijkheden over wie de verantwoordelijkheid heeft. Ook voldoe je automatisch aan de Cyberwetgeving 2024 (Nis2)

Features

Professionele IT-omgeving
Rollen en IT-verantwoordelijkheden duidelijk beschreven

Configuratie Management Database (CMDB) – Alle IT-data veilig opslaan en beheren

Features

Risicoanalyse
Mogelijke IT-risico’s in kaart brengen
en hierop anticiperen

KPI’s – Inzicht door meetbare prestaties

Hoe het werkt

CyberDesk is uitermate geschikt voor alle bedrijven binnen het mkb, met name voor bedrijven die in de toekomst willen voldoen aan de ISO27001 of NEN7510. Deze tool is een eerste stap in de richting van die normen.

CyberDesk werkt met Microsoft 365 SharePoint. Dit zorgt ervoor dat de installatie snel en gemakkelijk is en dat het beheer gemakkelijk te leren is. Indien gewenst is CyberDesk ook in het Engels beschikbaar.

Voordelen

Strategisch en operationeel IT-beleid

Eenvoudig te installeren en beheren

Eenvoudig te onderhouden

Cybersecurity is een belangrijk thema voor onze organisatie. Met behulp van CyberDesk brengen we niet alleen de diverse risico’s in kaart, maar kunnen we ook direct hierop anticiperen en de diverse rollen en verantwoordelijkheden rondom security en beleid vastleggen. Alles overzichtelijk en centraal. Het is een soort ISO27001 light, waarmee we ons voorbereiden op de NIS2-richtlijn.

ANDRE VENDRIG, Verheul Groep

Abonnementen

CYBERDESK 1e jaar

  • CyberDesk Systeem
  • Inrichting in je eigen SharePoint-omgeving
  • On-site begeleiding
  • 2x Teams meeting voor voortgang

CYBERDESK vervolg

  • CyberDesk Systeem
  • Updates
  • 2x Teams meeting voor voortgang
  • 1x audit op locatie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

Maak een veilige IT-omgeving

Jouw IT-beleid snel op orde!

PETER VAN LENT
Directeur