Skip to main content

Over SmileTools

Als IT-specialisten merkten we in de praktijk dat klanten vaak andere verwachtingen hebben dan wat een IT-partner kan bieden. Dat kon anders! Daarom ontwikkelden we zelf tools waarbij je als IT-partner voldoet aan de vraag van de eindklant en waarmee je weinig tijd kwijt bent met het beheer. Want bij SmileTools houden we er niet van om moeilijk te doen als het ook met een glimlach kan.

Als IT-partner herken je vast dat je vaak tijd tekortkomt om jouw klanten online veiligheid te kunnen bieden. Elke dag beveiligingslogboeken doorscrollen of alle verantwoordelijkheden vastleggen kost simpelweg uren. Onze tools besparen je tijd en zorgen voor extra recurring omzet!

De 365Monitor controleert automatisch en continu het gebruik van Microsoft 365, SecureDesk begeleid je in het proces van de ISO 27001 certificering. CyberDesk en NIS2Desk  helpen je bij het inrichten van een professioneel IT-organisatiebeleid voor je klant (zo voldoe je ook automatisch aan de NIS2 wetgeving).

Wil jij je klanten ook met een glimlach helpen aan een veilige online omgeving? Bekijk onze tools of neem even contact op. We denken graag met je mee!

Wie zijn SmileTools?

Albert Smit

Consultant

IT Professional gespecialiseerd in Cloud, Strategie en IT-security

Myrna van Lent

Backoffice

Onmisbare kracht achter de schermen

Peter van Lent

Directeur

IT-ondernemer met jarenlange ervaring en altijd een passend advies

Security en AVG snel op orde

Begin vandaag nog met tijd besparen!