Skip to main content

SECUREDESK voor MSP en MKB

Maak ISO 27001 de standaard binnen jouw bedrijf

SECUREDESK voor MSP en MKB

Maak ISO 27001 de standaard binnen jouw bedrijf

De eerste stap naar ISO 27001

Wil jij in jouw organisatie voldoen aan de hoogste security-eisen of zelfs een ISO 27001-certificering behalen? Dan is SecureDesk is mooie eerste stap ter voorbereiding op die normen. Hiermee bundel je documentbeheer, communicatie, taken en acties in één geïntegreerd systeem – SharePoint – om proactief informatiebeveiligingsrisico’s te beheren. 

Een belangrijke vraag hierin is: wil je certificeren voor het certificaat of wil je daadwerkelijk je bedrijf een stap verder brengen en ervoor zorgen dat het aan de hoogste security-eisen voldoet? Kies je voor het laatste, dan is het cruciaal dat security leeft binnen de hele organisatie. 

Daarom is SecureDesk ontwikkeld binnen SharePoint en maakt de oplossing gebruik van Teams. Zo betrek je eenvoudig al je collega’s bij het proces en toon je aan dat dat de ISO 27001 ‘a way of life’ is. Met voorgewerkte procedures ga je snel aan de slag en zorg je voor adequate gegevensverwerking.

Zo kun je bij een audit aantonen dat jullie dagelijks volgens ISO 27001 werken en kom je direct goed voor de dag.

Features

Microsoft Teams: Communicatie en samenwerking

SharePoint Online: Gecentraliseerd beheer van ISO-documentatie

Features

SharePoint Lijsten: Structurering van taken en acties bij risicoanalyse of audit

Planner voor Taken: Overzichtelijk taakbeheer binnen het ISO 27001-kader

Hoe het werkt

SecureDesk wordt op jullie eigen Microsoft365-tenant geïnstalleerd door SmileTools. Dit zorgt ervoor dat de installatie probleemloos is en dat het beheer gemakkelijk te leren is. 

Vervolgens begeleidt een partner jou om de ISO 27001 status te behalen. Heb je nog geen geschikte partij hiervoor gevonden?  Dan brengen we je graag in contact met een van onze partners.

Teamleden werken in SecureDesk naadloos samen, terwijl ISO-documentatie efficiënt wordt beheerd en bijgewerkt. De transparantie in communicatie en documentbeheer zorgt voor een proactieve aanpak van informatiebeveiliging, waardoor jullie beter voorbereid zijn op externe audits.

Nieuwsgierig geworden naar SecureDesk? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende demo!

Voordelen

Waterdicht systeem
Eenvoudig te implementeren
Weinig
onderhoud

Voldoe aan de ISO 27001 normering

Plan een demo!

PETER VAN LENT
Directeur